13 Mar 2010

حلوا زردک

 

حلوای زردک

مواد مورد ضرورت

زردک  نیم کیلو

شیر  دو گیلاس

قیماق  یک گیلاس

مسکه یک قاشق غذا خوری

بوره  نیم گیلاس

هل و زعفران نیم قاشق چای خوری از هر کدام

عسل  یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه

زردک را خوب رنده کنید و با شیر بگذارید خوب بجوشد تا زردک ها پخته شود بعد قیماق و بوره و مسکه را به آن اضافه کنید و بگذارید خوب بجوشد تا آب زردک خشک شود در اخیر زعفران / هل و عسل را به آن اضافه نماید و روی حرارت متوسط انرا شور بدهید تا زیر آن نسوزد و بعد بگذارید سرد شود و با میل خود تان تزیین نماید . نوش جان  

 


ادامه مطلب
نوشته شده توسط فتحيه غفوری در 11:17 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

6 Mar 2010

فرنی و جیلی

جیلی و فرنی

مواد مورد ضرورت

دو گیلاس شیر

دو قاشق پودر فرنی  

نیم گیلاس بوره

یک قوطی پودر جیلی

دو گیلاس آب

طرز تهیه

شیر / پودر فرنی و بوره را با هم مخلوط نموده بگذارید بجوشد و در زمانیکه  شیر می جوشد انرا شور بدهید تا زیر شیر نسوزد و شیر آهسته آهسته غلیظ میشود بعد آنرا در ظرف های دلخواه تان بکشید و در یخچال بگذارید سرد شود

یک قوطی جیلی را در یک گیلاس آب جوش خوب حل کنید وقتی خوب حل شد یک گیلاس اب سرد به آن اضافه کنید وخوب مخلوط نماید و بعد داخل قالب های مخصوص بریزید و در یخچال بگذارید تا سرد شود بعد از یک ساعت می توانید جیلی ها را از قالب جدا نموده بروی فرنی بگذارید . نوش جان   

 


ادامه مطلب
نوشته شده توسط فتحيه غفوری در 9:55 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

6 Mar 2010

تزیین دستمال غذا خوری

 

 


ادامه مطلب
نوشته شده توسط فتحيه غفوری در 5:5 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

5 Mar 2010

تزیین زیبای تربوز


ادامه مطلب
نوشته شده توسط فتحيه غفوری در 2:30 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

5 Mar 2010

مربای سیب با بادام

مربای سیب با بادام

مواد مورد ضرورت

یک گیلاس بوره

یک گیلاس آب

دو دانه سیب

یک گیلاس بادام پوست شده

زعفران یک قاشق چای خوری

طرز تهیه

بوره و آب را بگذارید خوب بجوشد تا به قوام آید بعد زعفران را به آن اضافه کنید

بگذارید رنگ زعفران خوب باز شود بعد سیب ها را پوست نموده به نوع دلخواه تان ریزه ریزه کنید و بادام ها را هم در آب جوش انداخته پوست آنها را بگیرید و آنها را از وسط نیم کنید و با سیب ها یکجا داخل شیره ای آماده بریزید و نگذارید بیشتر از سه دقیقه بجوشد چون سیب ها زیاد نرم می شود وقتی سرد شد داخل ظرف  شیشه ای بریزید و مدت طولانی در یخچال نگهدارید  

 

نوشته شده توسط فتحيه غفوری در 12:19 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

5 Mar 2010

سمبوسه

 

سمبوسه

مواد مورد ضرورت

خمیر سمبوسه یک بسته

گوشت قیمه پخته شده نیم کیلو

 پیاز رنده شده سه عدد

گشنز تازه چند شاخه

نمک نصف قاشق چای خوری

مرچ سرخ به مقدار دلخواه

مرچ سیاه یک قاشق چای خوری

طرز تهیه

گوشت قیمه پخته شده را با مرچ و نمک و پیاز رنده شده و گشنیز ریزه شده همه را یکجا نموده خوب مخلوط نماید

و از مواد مذکور داخل خمیر سمبوسه کنید البته به شکل که دوست دارید و سمبوسه ها را در اخیر یا داخل روغن سرخ کنید و یا در درجه 200 داش بگذارید اگر داخل داش می پزید سعی کنید روی سمبوسه ها را زرده تخم مرغ بمالید بعد داخل داش بگذارید

اگر در داش بگذارید روغن کمتر به خود جذب می کند بعد از این که سمبوسه آماده شد می توانید آنرا به نوع دلخواه خود تان تزیین نماید

 


ادامه مطلب
نوشته شده توسط فتحيه غفوری در 11:54 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

5 Mar 2010

آش

آش

مواد مورد ضرورت

نخود جوش داده

لوبیا جوش داده

آش و یا (مکرونی که معمولا برای غذا های چینی استفاده می کنند) می توانید استفاده کنید خوش مزه می شود  

پیاز سرخ شده

 سیر سرخ شده

ماس

مرچ سیاه

مرچ سرخ

نعناع خشک

قروت

روغن

طرز تهیه

آش را در آب جوش داده بعد از این که نرم شد صافش کنید و با قروت و نخود و لوبیا و نمک و مرچ مخلوط نماید

روی آش را بصورت دلخواه تان  قوروت بریزید و با نعناع و نخود جوش داده و لوبیا جوش داده و پیاز سرخ شده( میتوانید از پیاز خشک هم استفاده نماید )روی آش را  تزیین نماید و در اخیر سیر را در روغن زیاد سرخ نموده روی آش تان بریزید

 


ادامه مطلب
نوشته شده توسط فتحيه غفوری در 10:26 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

5 Mar 2010

حلوا با آرد و آرد برنج

حلوا با آرد معمولی و آرد برنج

مواد مورد ضرورت

آرد  یک گیلاس

آرد برنج یک گیلاس

روغن یک گیلاس

بوره یک گیلاس

آب یک گیلاس

زعفران یک قاشق چای خوری

هل یک قاشق چای خوری

زرده تخم مرغ یک دانه

طرز تهیه

آرد برنج و آرد معمولی را در بین روغن خوب سرخ کنید بوره و آب و زعفران و هل را فقط جوش بدهید که بوره خود را حل کند و بگذارید کمی سرد شود

وقتی آرد تان سرخ شد بوره را که در آب حل کرده اید با یک دانه زرده تخم مرغ به آن اضافه نماید و خوب مخلوط نماید حلوا آماده است در ظرف دلخواه تان بکشید و می توانید با پسته و بادام میده تزیین نماید  


ادامه مطلب
نوشته شده توسط فتحيه غفوری در 10:6 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

4 Mar 2010

تزیین میز غذا

نوشته شده توسط فتحيه غفوری در 10:36 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

4 Mar 2010

حلوای خرما

 

حلوای خرما

 

 یک گیلاس آرد

چهار مغز نیم گیلاس

خرما بدون هسته نیم کیلو

مسکه نیم کیلاس

زعفران به مقدار ضرورت

گلاب نیم گیلاس

پسته و بادام به مقدار دلخواه

طرز تهیه

ارد را با مسکه خوب سرخ کنید و بعد خرما خوب میده شده را به آن اضافه کنید و خوب به بزنید تا کاملا با آرد مخلوط شود بعد از آن چهار مغز و هل و گلاب را اضافه نموده خوب مخلوط کنید حلوا آماده شده را در ظرف دلخواه تان بریزید و رویش را با پسته و بادام خلال تزیین نماید  

 

نوشته شده توسط فتحيه غفوری در 10:6 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

4 Mar 2010

حلوا برنج

 

حلوا برنج

 برنج میده   دو گیلاس

بوره  یک ونیم گیلاس

مسکه دو صد گرام

آب     چهار   گیلاس

هل یک قاشق چای خوری

زعفران دو قاشق چای خوری

گلاب سه قاشق نان خوری

ارد برنج را در مسکه خوب سرخ کنید و بعد از آن بوره و آب را مخلوط نموده کم کم به آن اضافه نماید حرارت آن را کم کنید بگذارید آهسته آهسته به روغن بیاید و در اخیر هل و گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید  

 

 

نوشته شده توسط فتحيه غفوری در 9:48 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

3 Mar 2010

تزیین سلاد

 

نوشته شده توسط فتحيه غفوری در 12:6 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

2 Mar 2010

تزیین میز غذا

نوشته شده توسط فتحيه غفوری در 9:47 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

28 Feb 2010

چپلی کباب

چپلی کباب

مواد مورد ضرورت

گوشت کوفته یک کیلو

پیاز  سه دانه

کچالو دو دانه

مرچ سیاه یک قاشق چای خوری

مرچ سرخ تند یک قاشق چای خوری

نمک یک قاشق چای خوری

گشنیز و نعناع  چند برگ از هر کدام

سیر شش حبه  

طرز تهیه

گوشت کوفته را با پیاز و کچالوی رنده شده / گشنیز / نعناع /سیر و مرچ تازه و بقیه ادویه ها را  همراه با یک کمی آرد و یا دو دانه نان تست خوب مخلوط نماید و بعد به نوع دلخواه خود تان گرد یا بیضوی درست کنید و در روغن کم سرخ کنید

سعی کنید در کرایی روغن کم باشد تا گوشت خود را جمع نکند

بعد از سرخ کردن می توانید به نوع دلخواه خود تان با ترکاری و لیمو تزیین نماید    

 

 

 

نوشته شده توسط فتحيه غفوری در 10:54 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

28 Feb 2010

سفره رنگین

 

 

نوشته شده توسط فتحيه غفوری در 8:30 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

28 Feb 2010

دولمه نان باگت

دولمه نان باگت

مواد مورد ضرورت

دو دانه نان

دو دانه تخم مرغ

پیاز سرخ شده

رب بادنجان رومی

گوشت قیمه  200 گرام

پنیر پیتزا

 

طرز تهیه

گوشت قیمه را با پیاز و نمک و مرچ و رب بادنجان رومی می پزیم  بعد تخم مرغ و پیاز خشک سرخ شده را با پنیر وگشنیز و جعفری و مرچ سیاه و مرچ سرخ و نمک مخلوط میکنیم

نان باکت را گرد گرد بریده و نان ها را داخل کرایی که کمی روغن دارد  می چینیم و داخل انها را از مواد تهیه شده می ریزیم وهر دو طرف نان ها را سرخ می کنیم و  داخل ظرف دلخواه تان بچنید و اطراف ان را با سبزی و لیمو و مرچ تازه تزیین کنید   

 

نوشته شده توسط فتحيه غفوری در 8:21 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

28 Feb 2010

نارنج پلو

نارنج پلو

موادمورد ضرورت

پوست نارنج و یا مالته به مقدار دلخواه

خلال بادام پوست شده 

خلال پسته پوست شده

برنج نیم کیلو

روغن نیم گیلاس

زعفران

 

طرز تهیه

برنج را که قبلا نم نموده اید جوش داده و صاف نماید وبعد از اینکه آب روغن برنج را اضافه نمودید

خلال پوست مالته و یا پوست نارنج را قبلا چند بار جوش داده تا تلخی آن کاملا از بین برود و کمی چکاوه بوره درست نماید و خلال نارنج و یا مالته را داخل چکاوه اضافه کنید تا خوب طعم شیرینی را به خود بگیرد و یاد تان نرود که به چکاوه کمی زعفران اضافه نماید تا رنگ بهتری به خلال نارنج و یا مالته بدهد  و بعد آنرا با خلال بادام و پسته یکجا نموده زمانیکه برنج را دم کردید همه مواد را  در کنار برنج بگذارید و یا داخل کاغذ المونیم پیچیده در کنار برنج تان بگذارید. وقتی که برنج تان دم کشید برنج را در ظرف مورد نظر تان بکشید و روی آن کمی از برنج را زعفران زده  همراه با خلال بادام و پسته و خلال نارنج تزیین نماید .

 

نوشته شده توسط فتحيه غفوری در 7:17 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

23 Feb 2010

تزیین زیبای تخم مرغ

 
نوشته شده توسط فتحيه غفوری در 2:28 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

23 Feb 2010

تزیین زیبای تخم مرغ

 

نوشته شده توسط فتحيه غفوری در 2:15 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

23 Feb 2010

تزیین میز غذا

نوشته شده توسط فتحيه غفوری در 2:7 بعد از ظهر |  لینک ثابت   •