غذاهای افغانی

پختن غذاهای اصيل افغانستان، دکور و ديزاين خانه و ديگر اطلاعات مفيد خانه داری

 

حلوای زردک

مواد مورد ضرورت

زردک  نیم کیلو

شیر  دو گیلاس

قیماق  یک گیلاس

مسکه یک قاشق غذا خوری

بوره  نیم گیلاس

هل و زعفران نیم قاشق چای خوری از هر کدام

عسل  یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه

زردک را خوب رنده کنید و با شیر بگذارید خوب بجوشد تا زردک ها پخته شود بعد قیماق و بوره و مسکه را به آن اضافه کنید و بگذارید خوب بجوشد تا آب زردک خشک شود در اخیر زعفران / هل و عسل را به آن اضافه نماید و روی حرارت متوسط انرا شور بدهید تا زیر آن نسوزد و بعد بگذارید سرد شود و با میل خود تان تزیین نماید . نوش جان  

 


ادامه مطلب

[ 13 Mar 2010 ] [ 11:17 بعد از ظهر ] [ فتحيه غفوری ]

[ ]

جیلی و فرنی

مواد مورد ضرورت

دو گیلاس شیر

دو قاشق پودر فرنی  

نیم گیلاس بوره

یک قوطی پودر جیلی

دو گیلاس آب

طرز تهیه

شیر / پودر فرنی و بوره را با هم مخلوط نموده بگذارید بجوشد و در زمانیکه  شیر می جوشد انرا شور بدهید تا زیر شیر نسوزد و شیر آهسته آهسته غلیظ میشود بعد آنرا در ظرف های دلخواه تان بکشید و در یخچال بگذارید سرد شود

یک قوطی جیلی را در یک گیلاس آب جوش خوب حل کنید وقتی خوب حل شد یک گیلاس اب سرد به آن اضافه کنید وخوب مخلوط نماید و بعد داخل قالب های مخصوص بریزید و در یخچال بگذارید تا سرد شود بعد از یک ساعت می توانید جیلی ها را از قالب جدا نموده بروی فرنی بگذارید . نوش جان   

 


ادامه مطلب

[ 6 Mar 2010 ] [ 9:55 بعد از ظهر ] [ فتحيه غفوری ]

[ ]

[ 6 Mar 2010 ] [ 5:5 بعد از ظهر ] [ فتحيه غفوری ]

[ ]

[ 5 Mar 2010 ] [ 2:30 بعد از ظهر ] [ فتحيه غفوری ]

[ ]

مربای سیب با بادام

مواد مورد ضرورت

یک گیلاس بوره

یک گیلاس آب

دو دانه سیب

یک گیلاس بادام پوست شده

زعفران یک قاشق چای خوری

طرز تهیه

بوره و آب را بگذارید خوب بجوشد تا به قوام آید بعد زعفران را به آن اضافه کنید

بگذارید رنگ زعفران خوب باز شود بعد سیب ها را پوست نموده به نوع دلخواه تان ریزه ریزه کنید و بادام ها را هم در آب جوش انداخته پوست آنها را بگیرید و آنها را از وسط نیم کنید و با سیب ها یکجا داخل شیره ای آماده بریزید و نگذارید بیشتر از سه دقیقه بجوشد چون سیب ها زیاد نرم می شود وقتی سرد شد داخل ظرف  شیشه ای بریزید و مدت طولانی در یخچال نگهدارید  

 

[ 5 Mar 2010 ] [ 12:19 بعد از ظهر ] [ فتحيه غفوری ]

[ ]

 

سمبوسه

مواد مورد ضرورت

خمیر سمبوسه یک بسته

گوشت قیمه پخته شده نیم کیلو

 پیاز رنده شده سه عدد

گشنز تازه چند شاخه

نمک نصف قاشق چای خوری

مرچ سرخ به مقدار دلخواه

مرچ سیاه یک قاشق چای خوری

طرز تهیه

گوشت قیمه پخته شده را با مرچ و نمک و پیاز رنده شده و گشنیز ریزه شده همه را یکجا نموده خوب مخلوط نماید

و از مواد مذکور داخل خمیر سمبوسه کنید البته به شکل که دوست دارید و سمبوسه ها را در اخیر یا داخل روغن سرخ کنید و یا در درجه 200 داش بگذارید اگر داخل داش می پزید سعی کنید روی سمبوسه ها را زرده تخم مرغ بمالید بعد داخل داش بگذارید

اگر در داش بگذارید روغن کمتر به خود جذب می کند بعد از این که سمبوسه آماده شد می توانید آنرا به نوع دلخواه خود تان تزیین نماید

 


ادامه مطلب

[ 5 Mar 2010 ] [ 11:54 قبل از ظهر ] [ فتحيه غفوری ]

[ ]

آش

مواد مورد ضرورت

نخود جوش داده

لوبیا جوش داده

آش و یا (مکرونی که معمولا برای غذا های چینی استفاده می کنند) می توانید استفاده کنید خوش مزه می شود  

پیاز سرخ شده

 سیر سرخ شده

ماس

مرچ سیاه

مرچ سرخ

نعناع خشک

قروت

روغن

طرز تهیه

آش را در آب جوش داده بعد از این که نرم شد صافش کنید و با قروت و نخود و لوبیا و نمک و مرچ مخلوط نماید

روی آش را بصورت دلخواه تان  قوروت بریزید و با نعناع و نخود جوش داده و لوبیا جوش داده و پیاز سرخ شده( میتوانید از پیاز خشک هم استفاده نماید )روی آش را  تزیین نماید و در اخیر سیر را در روغن زیاد سرخ نموده روی آش تان بریزید

 


ادامه مطلب

[ 5 Mar 2010 ] [ 10:26 قبل از ظهر ] [ فتحيه غفوری ]

[ ]

حلوا با آرد معمولی و آرد برنج

مواد مورد ضرورت

آرد  یک گیلاس

آرد برنج یک گیلاس

روغن یک گیلاس

بوره یک گیلاس

آب یک گیلاس

زعفران یک قاشق چای خوری

هل یک قاشق چای خوری

زرده تخم مرغ یک دانه

طرز تهیه

آرد برنج و آرد معمولی را در بین روغن خوب سرخ کنید بوره و آب و زعفران و هل را فقط جوش بدهید که بوره خود را حل کند و بگذارید کمی سرد شود

وقتی آرد تان سرخ شد بوره را که در آب حل کرده اید با یک دانه زرده تخم مرغ به آن اضافه نماید و خوب مخلوط نماید حلوا آماده است در ظرف دلخواه تان بکشید و می توانید با پسته و بادام میده تزیین نماید  


ادامه مطلب

[ 5 Mar 2010 ] [ 10:6 قبل از ظهر ] [ فتحيه غفوری ]

[ ]

[ 4 Mar 2010 ] [ 10:36 بعد از ظهر ] [ فتحيه غفوری ]

[ ]

 

حلوای خرما

 

 یک گیلاس آرد

چهار مغز نیم گیلاس

خرما بدون هسته نیم کیلو

مسکه نیم کیلاس

زعفران به مقدار ضرورت

گلاب نیم گیلاس

پسته و بادام به مقدار دلخواه

طرز تهیه

ارد را با مسکه خوب سرخ کنید و بعد خرما خوب میده شده را به آن اضافه کنید و خوب به بزنید تا کاملا با آرد مخلوط شود بعد از آن چهار مغز و هل و گلاب را اضافه نموده خوب مخلوط کنید حلوا آماده شده را در ظرف دلخواه تان بریزید و رویش را با پسته و بادام خلال تزیین نماید  

 

[ 4 Mar 2010 ] [ 10:6 قبل از ظهر ] [ فتحيه غفوری ]

[ ]

 

حلوا برنج

 برنج میده   دو گیلاس

بوره  یک ونیم گیلاس

مسکه دو صد گرام

آب     چهار   گیلاس

هل یک قاشق چای خوری

زعفران دو قاشق چای خوری

گلاب سه قاشق نان خوری

ارد برنج را در مسکه خوب سرخ کنید و بعد از آن بوره و آب را مخلوط نموده کم کم به آن اضافه نماید حرارت آن را کم کنید بگذارید آهسته آهسته به روغن بیاید و در اخیر هل و گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید  

 

 

[ 4 Mar 2010 ] [ 9:48 قبل از ظهر ] [ فتحيه غفوری ]

[ ]

 

[ 3 Mar 2010 ] [ 12:6 بعد از ظهر ] [ فتحيه غفوری ]

[ ]

[ 2 Mar 2010 ] [ 9:47 بعد از ظهر ] [ فتحيه غفوری ]

[ ]

چپلی کباب

مواد مورد ضرورت

گوشت کوفته یک کیلو

پیاز  سه دانه

کچالو دو دانه

مرچ سیاه یک قاشق چای خوری

مرچ سرخ تند یک قاشق چای خوری

نمک یک قاشق چای خوری

گشنیز و نعناع  چند برگ از هر کدام

سیر شش حبه  

طرز تهیه

گوشت کوفته را با پیاز و کچالوی رنده شده / گشنیز / نعناع /سیر و مرچ تازه و بقیه ادویه ها را  همراه با یک کمی آرد و یا دو دانه نان تست خوب مخلوط نماید و بعد به نوع دلخواه خود تان گرد یا بیضوی درست کنید و در روغن کم سرخ کنید

سعی کنید در کرایی روغن کم باشد تا گوشت خود را جمع نکند

بعد از سرخ کردن می توانید به نوع دلخواه خود تان با ترکاری و لیمو تزیین نماید    

 

 

 

[ 28 Feb 2010 ] [ 10:54 بعد از ظهر ] [ فتحيه غفوری ]

[ ]

 

 

[ 28 Feb 2010 ] [ 8:30 بعد از ظهر ] [ فتحيه غفوری ]

[ ]

دولمه نان باگت

مواد مورد ضرورت

دو دانه نان

دو دانه تخم مرغ

پیاز سرخ شده

رب بادنجان رومی

گوشت قیمه  200 گرام

پنیر پیتزا

 

طرز تهیه

گوشت قیمه را با پیاز و نمک و مرچ و رب بادنجان رومی می پزیم  بعد تخم مرغ و پیاز خشک سرخ شده را با پنیر وگشنیز و جعفری و مرچ سیاه و مرچ سرخ و نمک مخلوط میکنیم

نان باکت را گرد گرد بریده و نان ها را داخل کرایی که کمی روغن دارد  می چینیم و داخل انها را از مواد تهیه شده می ریزیم وهر دو طرف نان ها را سرخ می کنیم و  داخل ظرف دلخواه تان بچنید و اطراف ان را با سبزی و لیمو و مرچ تازه تزیین کنید   

 

[ 28 Feb 2010 ] [ 8:21 بعد از ظهر ] [ فتحيه غفوری ]

[ ]

نارنج پلو

موادمورد ضرورت

پوست نارنج و یا مالته به مقدار دلخواه

خلال بادام پوست شده 

خلال پسته پوست شده

برنج نیم کیلو

روغن نیم گیلاس

زعفران

 

طرز تهیه

برنج را که قبلا نم نموده اید جوش داده و صاف نماید وبعد از اینکه آب روغن برنج را اضافه نمودید

خلال پوست مالته و یا پوست نارنج را قبلا چند بار جوش داده تا تلخی آن کاملا از بین برود و کمی چکاوه بوره درست نماید و خلال نارنج و یا مالته را داخل چکاوه اضافه کنید تا خوب طعم شیرینی را به خود بگیرد و یاد تان نرود که به چکاوه کمی زعفران اضافه نماید تا رنگ بهتری به خلال نارنج و یا مالته بدهد  و بعد آنرا با خلال بادام و پسته یکجا نموده زمانیکه برنج را دم کردید همه مواد را  در کنار برنج بگذارید و یا داخل کاغذ المونیم پیچیده در کنار برنج تان بگذارید. وقتی که برنج تان دم کشید برنج را در ظرف مورد نظر تان بکشید و روی آن کمی از برنج را زعفران زده  همراه با خلال بادام و پسته و خلال نارنج تزیین نماید .

 

[ 28 Feb 2010 ] [ 7:17 بعد از ظهر ] [ فتحيه غفوری ]

[ ]

 

[ 23 Feb 2010 ] [ 2:28 بعد از ظهر ] [ فتحيه غفوری ]

[ ]

 

[ 23 Feb 2010 ] [ 2:15 بعد از ظهر ] [ فتحيه غفوری ]

[ ]

[ 23 Feb 2010 ] [ 2:7 بعد از ظهر ] [ فتحيه غفوری ]

[ ]

       

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه